Profesor de pian, certificat UNMB – secţia pian principal, Universitatea Alternativă – self-directed learning. Specializări în pedagogiile active ORFF, Kodaly şi Dalcroze la București și Verona (2018).

Consideră că muzica este o resursă valoroasă în viata fiecărui om. Datoria noastră, că educatori, este de a le oferi celor din jur – copii și adulți – posibilități nelimitate pentru a-și valorifica această resursă într-un context liber.

,,Copiii sunt pentru mine o rezervă permanentă de imaginație și o sursă de inspirație”.

Pe lângă formarea muzicală în cadrul Liceului de Artă din Brașov și Universității Naționale de Muzică din București, a studiat doi ani la Universitatea Alternativă experimentând sistemul de educație nonformal, autonomia în învățare și antreprenoriatul în educație. Este specialiată în pedagogii active ORFF, Kodaly şi Dalcroze, cu certificări în România şi Italia.

Din 2015 face parte din echipa de organizare a Festivalului și Concursului George Enescu.

,,Dragostea pentru muzică și pasiunea pentru educație sunt, pentru mine, ingredientele de baza în lucrul cu copiii. Alături de acestea, valorile și misiunea programelor MiMa completează viziunea mea despre educația muzicală valoroasă, atât de necesară în sistemul de învățământ din România”.