• filtuit lana

  Flori și coliere pentru mama

  MIMA Muzica Brașov te invită pe 17 februarie la atelierul „Flori și coliere pentru mama”. Atelierul creativ este susținut de Cristina Cernat, pedagog Waldorf prin tehnica filțuirii lânii, cu apă și săpun.  
  Vârsta:
  +3 ani
  1 atelier(e)
  9000 lei Selectează opțiunile
 • Închiriere spațiu MIMA Muzica Brașov

  MIMA Muzica Brașov închiriază spațiul și poate găzdui evenimente într-o sală de 70mp oferind toate facilitățile necesare desfășurării în bune condiții a unor evenimente de grup de până la 50 de persoane.
  Vârsta:
  0-99 ani
  1 atelier(e)
  20000 lei1.80000 lei Selectează opțiunile
 • 4TUNEQUARTET

  Serată muzicală în familie cu 4Tune Quartet

  Duminică 21 ianuarie, ora 17.00, la MIMA Muzica Brașov vă invităm la o serată muzicală în familie susținută de 4Tune Quartet. O incursiune în lumea sunetelor, a instrumentelor clasice cu coarde și arcuș și a genurilor muzicale diferite la care puteți participa alături de copii (au acces gratuit). O călătorie muzicală susținută de cvartetul 4Tune Quartet care ne va oferi un melanj de lucrări muzicale pornind din perioada barocă și până la muzică rock.
  1 atelier(e)
  10000 lei Citește mai mult
 • Ziua nationala a Romaniei

  Hora în familie

  MIMA Muzica Brașov te invită de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, la „Hora în familie”.  
  Vârsta:
  1-5 ani
  1 atelier(e)
  10000 lei Selectează opțiunile
 • Colinde in familie MIMA

  O seară de colinde cu Dalma

  Duminică 17 decembrie, la MIMA Muzica Brașov vă invităm la o seară de colinde în familie alături de vocea minunată a Dalmei și armoniile jucăușe ale pianului și chitarei. Copiii au acces gratuit.
  1 atelier(e)
  10000 lei Citește mai mult