Flori și coliere pentru mama

9000 lei

MIMA Muzica Brașov te invită pe 17 februarie la atelierul „Flori și coliere pentru mama”. Atelierul creativ este susținut de Cristina Cernat, pedagog Waldorf prin tehnica filțuirii lânii, cu apă și săpun.

 

Solicită mai multe detalii

Descriere

  Pentru a ne bucura de timp frumos împreună și pentru a ne pregăti din timp pentru un cadou făcut cu mâinile noastre, am invitat-o pe Cristina Cernat să ne fie alături. Atelierele propuse de Cristina au la bază tehnica de filțuire a lânii cu ajutorul apei și a săpunului. Atelierele vor avea loc la ore diferite în funcție de vârsta participanților, sâmbată, 17 februarie.

,, Flori pentru mama” de la 11.00-12.30 este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani, alături de un adult.

,,Colier pentru mama” de la 13.00-14.30 copiii pot participa singuri sau alături de un adult. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

   Cristina Cernat este pedagog Waldorf si susţine că ,,activităţile ce țin de motricitate educă voinţa în mod sănătos”.
Se bucură atunci când copiii realizează din mânuţele lor ceva util şi frumos.Pentru copilul de la zero la opt ani este de dorit să participe la acţiuni pline de sens şi realizate cu iubire, pentru ca să poată imita ce este iubire şi ce are sens. Astfel se formează primele noţiuni la copilul mic, dar procesul se păstrează şi la copii mai mari.
Aceste ateliere, vin deci să susțină nevoia copiilor de a-și dezvolta armonios simțurile și de a-și crește încrederea în sine, lucrând ceva frumos și util 💕”.
Psihologii şi medicii spun: tot ce faci cu mâna stângă dezvoltă emisfera dreaptă a creierului, ce faci cu mâna dreaptă, dezvoltă partea stângă a creierului. Deci dacă tricotez, fac jocuri de degete şi cânt la instrumente muzicale, le dezvolt pe amândouă şi nu numai atât.

Copilul învaţă mai întâi să meargă, apoi să vorbească, să se poarte, să-şi folosească mâinile şi mult mai târziu să gândească. El percepe mediul ambiant mai întâi prin simţuri şi abia mai târziu prin gândire. Doar ceea ce poate pipăi devine parte a lumii lui.

 

Copilul mic percepe mediul înconjurător cu ajutorul degetelor şi abia mai târziu dezvoltă noţiunile în gândire. În primii ani, copilul învaţă prin imitarea tuturor lucrurilor şi faptelor întâlnite.

Să ne bucurăm împreună de un timp frumos și educativ!

Costul unui atelier

90 lei/ un adult și un copil.
130 lei/ un adult si 2 copii
Familiile ce participă deja la atelierele noastre au o reducere de 20%.

Informații utile:

Spațiile MIMA Muzica Brașov

Galerie MIMA Brașov

Alte detalii:

Plata atelierului se face pe site, direct la acest produs și este nereturnabilă.

Accesul în sălile MiMa Muzica se face fără încălțări sau cu o pereche de pantofi aduși special pentru a fi purtați în interior.

Pentru mai multe detalii, ne puteți scrie pe adresa info@mimabrașov.ro sau ne puteți contacta pe +40770417327 (prin Apel, SMS, Whatsapp), precum și pe pagină noastră de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Cristina Cernat
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 90min
Vârsta +3ani
Data de început 17/02/2024
Adresa(e)

Str. Victor Babeș, nr. 36, Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

3-6ani, 7ani+

Ziua/ora

sâmbătă, ora 11.00, sâmbătă, ora 13.00