Cursuri de inițiere instrumentală

1.00000 lei

Educație muzicală pentru dezvoltarea personală și creativă a copiilor (vârsta 5+ ani)

Cursurile noastre de inițiere instrumentală vizează dezvoltarea personală a copiilor prin intermediul muzicii mai mult decât predarea unor tehnici de abordare a unui instrument.

Solicită mai multe detalii
Categorii: , Etichetă:

Descriere

Muzica, un limbaj

Cursurile noastre de inițiere instrumentală vizează dezvoltarea personală a copiilor prin intermediul muzicii mai mult decât predarea unor tehnici de abordare a unui instrument.

Muzica este un limbaj universal, iar la MIMA Muzica Brașov, ne-am propus să îl facem accesibil oricărui copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani prin intermediul acestui curs. Ne concentrăm pe dezvoltarea intuiției, a spontaneității și a potențialului unic al fiecărui copil și nu propunem o simplă lecție de muzică.

Prin metodele interactive folosite, cum ar fi jocul și improvizația, creăm un mediu educațional stimulativ, care îi ajută pe cei mici să își exprime emoțiile și să ia decizii în mod autonom.

Ne concentrăm pe bucuria de a cânta și pe respectarea ritmului individual de învățare al fiecărui copil, punând accent pe procesul educativ mai mult decât pe performanță. Prin ghidajul pedagogilor noștri, muzica devine o cale prin care copiii se pot exprima liber, fiind încurajați s-o exploreze cu entuziasm.

Primul instrument introdus în acest tip de atelier este pianul, ale cărui taine pot fi descoperite atât individual, cât și în cadrul unui mini-grup de 2-4 copii.

O experiență muzicală anterioară, fie acasă, fie prin modulele noastre pentru copii foarte mici însoțiți de părinți, poate facilita adaptarea micuțului participant la acest curs. Fiind un instrument versatil și prietenos, pianul face introducerea perfectă în lumea muzicii, iar interacțiunea cu pedagogul joacă un rol esențial în acest proces. Sub îndrumarea sa atentă, copiii învață nu doar note și melodii, ci și valoarea comunicării.

Selecția pieselor muzicale și durata sesiunilor sunt adaptate nevoilor, gusturilor și stadiului de dezvoltare al fiecărui copil.

 

 Structura pe module/ anul 2023 – 2024

“Ziua porţilor deschise”: 20 septembrie 2023 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)

Modul 1: 2 octombrie – 17 decembrie 2023 (vacanța 28 octombrie – 5 noiembrie)

Modul 2: 15 ianuarie – 31 martie 2024 (vacanța 26 februarie – 3 martie)

Modul 3: 1 aprilie – 22 iunie 2024 (vacanța de Paște 27 aprilie – 7 mai)

 

Detalii financiare

Cost modul/ 10 ateliere/ 1000 RON

Cost Atelier One – Time: 150 RON

Încercăm să încurajăm continuitatea atelierelor, ca urmare vă reamintim că:

-anunţând o absență cu cel puțin 24h în avans, vă veți asigura şanşa unei recuperări în cadrul aceluiași modulul.

-costul atelierelor la care nu vă prezentați este nerambursabil.

 

Oferte speciale

Beneficiezi de o reducere de 10% dacă alegi să plătești anticipat pentru un an întreg.

-pentru frați/ surori se aplică reduceri care cresc direct proportional cu numărul de copii participanți din fiecare familie, începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră, apoi 20% pentru al doilea frate/soră.

-reducerile nu se aplică Atelierelor One-Time,

-reducerile nu se cumulează.

 

Condiții de participare la atelier

-Înscrierile se realizează la debutul fiecărui modul. Dacă mai sunt locuri disponibile, înscrierile pot continua și pe parcursul anului.

-Accesul în sălile MiMa Muzica se face fără încălțări sau cu o pereche de pantofi aduși special pentru a fi purtați în interior.

-Ținută recomandată pentru partciparea la atelierele MIMA Muzica ar trebui să fie cât mai lejeră pentru a permite atât părinților cât și celor mici să se relaxeze, să se conecteze și să trăiască din plin experiența.

 

Informații utile

Pedagogi
https://mimabrasov.ro/echipa/

-Ioana Damian Bitere

Durata unui atelier 40 min

Număr de participanți: 2-4 copii

Tip modul ateliere 10 ateliere/Atelier One-Time (descoperire & acomodare)

Frecvența atelierelor 1/ săptămână, cu excepția perioadelor de vacanță școlară

Loc de desfășurare MIMA Muzica Brașov – Str. Victor Babeș, nr. 36

 

Orar ateliere


https://mimabrasov.ro/orar/

Marți, ora 16.30 – Ioana Damian Bitere
Joi, ora 16.30-Ioana Damian Bitere
Joi, ora 17.30-Ioana Damian Bitere

 

Detalii înscriere

Pentru a vă înscrie, vă invităm să completați formularul de înregistrare situat în colțul din dreapta sus al paginii programului. După completare, veți fi contactați pentru a finaliza pașii necesari înscrierii. Vă reamintim că participarea la cursurile MIMA Muzica Brașov este posibilă doar cu o confirmare prin email primită înainte. Pentru mai multe detalii, ne puteti scrie pe adresa info@mimabrașov.ro sau ne puteți contacta pe +40770417327 (prin Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Damian Bitere
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 5+ani
Data de început 02/10/2023
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Ziua/ora

Marti, ora 16.30, joi, ora 16.30

Modul

10 ateliere