Mima Muzica
Politica de retur ateliere Mima Brașov

Politica de retur pentru atelierele video

Atelierele video sunt materiale online la care puteti avea acces imediat ce plata Dvs cu cardul a fost aprobată. Din acest considerent nu putem oferi rambursarea banilor în cazul achiziționării unuia sau a mai multor ateliere video.

Politica de retur pentru atelierele instrumentale și cele de grup.

  • Atelierele de grup si cele instrumentale se plătesc cu cardul, online, pe site-ul MimaBrasov.ro. Conform Termenilor și condițiilor, prețul acestor produse instrumentale sau de grup nu se poate returna. Există la secțiunea ATELIERE MIMA opțiunea pentru un singur atelier (Atelier One time) pentru a vedea cum se pliază copilul Dvs pentru respectiva activitate, înainte de a cumpăra un modul întreg.
  • Înscrierea la un atelier in format fizic (de grup sau instrumental), se face pe site, completând datele din formular și la final Adăugați atelierul în coșul de cumpărături.  Finalizarea plății pe site se face cu cardul bancar, prin platforma securizată EuPlătesc. La final, în caz de achiziție cu succes, veți primi un mesaj de confirmare pe adresa de email pe care ați folosit-o în formularul de achiziție. Dacă mesajul de confirmare nu apare în Inbox-ul Dvs, verificați și folderul de Spam/Junk. Dacă e în Spam, selectați mesajul și trimiteți-l în Inbox pentru ca data următoare mesajele noastre venite de pe info@mimabrașov.ro să nu mai ajungă la Dvs. în Spam.
  • La Atelierele de grup oferim reducere 10% pentru primul frate sau prima sora. Regula generală la reducere cu vouchere este că se aplică reducerea cea mai mare. Reducerile nu se acumulează.
  • Recuperările pentru atelierele instrumentale și cele de grup se pot face în limita locurilor disponibile și a programului, în cadrul aceluiași modul, cu programare în prealabil la adresa info@mimabrasov.ro. Dacă nu puteți recupa un atelier din diverse motive, puteți opta să trimiteți un prieten cu ajutorul unui voucher pe care vi-l vom furniza noi via email și Dvs îl veți da mai departe prietenului. Puteti opta pentru Atelierul respectiv la care lipsiți sau oricare alt atelier echivalent, în limita locurilor disponibile.

Politica de retur pentru produsele fizice ex. Cântecele lui Zelie

Nu se oferă retur pentru produsele fizice Cântecele lui Zelie, decât în cazuri excepționale când cartea e comandată online, iar din cauza transportului, există vreun defect major asupra cărții, v-o putem înlocui.

Care sunt condițiile de participare?

În sediul MIMA ART SRL – Brașov avem 2 săli mari și trei săli de curs dedicate studiului individual. Aceste săli se pot folosi pentru a aștepta cursanții în cazul în care nu sunt ore de instrument. Alimentele și băuturile nu sunt permise în sălile de curs. De asemenea, în urma frecventării sălilor vă rugăm să aveți în vedere că ne bazăm pe ajutorul dumneavoastră să lăsăți sălile în ordine și sa aveți grijă și considerație față de materialele puse la dispoziție în fiecare dintre spațiile menționate.

Sălile Mima Brașov sunt destinate exclusiv participanților Mima ART SRL. Sălile adiacente pot fi explorate de către participanți cu aproximativ 15 minute înainte și după ateliere. Va recomandăm să ajungeți la ateliere cu 15 minute înainte de începerea acestora astfel încât  participanții să aibă timp de acomodare cu sălile Mima.

Accesul în sălile MiMa Muzica se face doar cu pantofi speciali de interior sau desculți/în șosete, după cum vă simțiți mai comod. Va rugăm să lăsăți încălțămintea de stradă pe hol în locul special amenajat, atât dumneavoastră cât și cei mici.

Însoțitorii

Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră și multă relaxare astfel încât să favorizați o conectare cât mai bună cu cei mici. În acest sens, va rugăm să lăsați telefoanele mobile pe modul silențios. În timpul atelierelor este interzisă fotografierea și filmarea participanților deoarece acest lucru poate deranja activitatea din cadrul atelierului. De asemenea s-a observat că cei mici se conectează mult mai bine cu adultul însoțitor în lipsa acestor device-uri.

Vă reamintim că fiecare copil 0-4 ani va fi însoțit în sala de curs de 1 singur adult. Restul însoțitorilor, dacă există, sunt invitați în sala de așteptare până la finalizarea atelierului. Persoana care însoțește copilul poate să difere pe parcusul atelierelor, cu rugămintea ca aceste detalii de desfășurare a atelierelor să îi fie transmise noului însoțitor în prealabil de către părintele care a făcut înregistrarea în cadrul atelierelor. Începând cu vârsta de 4 ani, copiii participă neînsoțiti la ateliere.

Aveţi nevoie de ajutor? 

Contactaţi-ne la info@mimabrasov.ro sau la telefonul 0770417327