Baby Steps

10000 lei70000 lei

Atelier de muzică și mișcare pentru părinți și copii (vârsta 1-2 ani)
La MIMA Muzica îmbinăm muzica și mișcarea, oferind o experiență unică de învățare prin joacă asigurându-ne că fiecare moment al cursului este atât vesel, cât și educativ.

Solicită mai multe detalii

Descriere

  • La MIMA Muzica Brașov îmbinăm muzica și mișcarea cu metode muzicale active precum ORFF, Dalcroze și Kodály, oferind o experiență unică de învățare prin joacă. În ritmuri energizante, audiții de muzică clasică, pedagogii noștri oferă o experiență muzicală diversă pentru copilul de 1-2 ani, cât și pentru adultul care îl însoțește la curs.

În cadrul fiecărui atelier cu durata de 40 minute, cântăm, dansăm, ne jucăm cu eșarfe colorate, mingiuțe sau jucării de lemn și explorăm diverse instrumente și genuri muzicale.
Ne concentrăm pe dezvoltarea cognitivă și senzorială a copilului, asigurându-ne că fiecare moment al cursului este atât vesel, cât și educativ.

Metodele pedagogice active Dalcroze, Orff și Kodály reprezintă trei abordări inovatoare în domeniul educației muzicale, fiecare având o filozofie și tehnică distinctă. Metoda Dalcroze se concentrează pe euritmie, încurajând copiii să exprime muzica prin mișcare și dans, dezvoltând astfel coordonarea și percepția ritmică. Abordarea Orff se bazează pe utilizarea instrumentelor de percuție, promovând improvizația și creativitatea, în timp ce metoda Kodály pune accent pe dezvoltarea auzului muzical și pe învățarea notelor prin cântec și jocuri. Toate aceste metode vizează formarea unei conexiuni profunde între copil și muzică, stimulând dezvoltarea abilităților sale într-un mod interactiv și plăcut.

Structura pe module/ anul 2023 – 2024

“Ziua porţilor deschise”: 20 septembrie 2023 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)

Modul 1: 2 octombrie – 17 decembrie 2023 (vacanța 28 octombrie – 5 noiembrie)

Modul 2: 15 ianuarie – 31 martie 2024 (vacanța 26 februarie – 3 martie)

Modul 3: 1 aprilie – 22 iunie 2024 (vacanța de Paște 27 aprilie – 7 mai)

Detalii financiare:

Cost modul de 5 ateliere: 450 RON

Cost modul de 10 ateliere: 700 RON

Cost Atelier One – Time: 100 RON

Încercăm să încurajăm continuitatea atelierelor, ca urmare vă reamintim că:

-anunţând o absență cu cel puțin 24h în avans, vă veți asigura şanşa unei recuperări în cadrul aceluiași modulul.

-costul atelierelor la care nu vă prezentați este nerambursabil.

 

Oferte speciale:

-pentru frați/ surori se aplică reduceri care cresc direct proportional cu numărul de copii participanți din fiecare familie, începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră, apoi 20% pentru al doilea frate/soră.

-reducerile nu se aplică Atelierelor One-Time,

-reducerile nu se cumulează.
Pachetul cu 5 ateliere este flexibil. Cele 5 ateliere se pot folosi în cele 10 săptămâni ale unui modul. Rezervarea se face prin mesaj la numărul de telefon +40 770 417 327, cu cel puțin 24h înainte. Speram acest abonament de FAMIliarizaRe fie unul mai ușor de parcurs pentru vârstele micuțe ale copiilor.

 

Condiții de participare la atelier:

-Fiecare copil va participa la curs alături de un singur adult.

-Accesul în sălile MiMa Muzica se face fără încălțări sau cu o pereche de pantofi aduși special pentru a fi purtați în interior.

– Ținută recomandată pentru partciparea la atelierele MIMA Muzica ar trebui să fie cât mai lejeră pentru a permite atât părinților cât și celor mici să se relaxeze, să se conecteze și să trăiască din plin experiența.

-Pe durata atelierelor, le recomandăm părinților să nu facă fotografii sau înregistrări și să fixeze telefoanele mobile pe modul silențios.

 

Informații utile:

Pedagogi
https://mimabrasov.ro/echipa/

-Laura Munteanu

Durata unui atelier 40 min

Număr de participanți: 8 perechi (părinte și copil)

Tip modul ateliere 10 ateliere/ 5 ateliere/ Atelier One-Time (descoperire & acomodare)

Frecvența atelierelor 1/ săptămână, cu excepția perioadelor de vacanță școlară

Loc de desfășurare MIMA Muzica Brașov – Str. Victor Babeș, nr. 36

 

Orar ateliere:
https://mimabrasov.ro/orar/

Marți, ora 17.00 – Laura Munteanu

Miercuri, ora 16.30- Laura Munteanu

 

Detalii înscriere:
te poti inscrie la baby-steps

Pentru a vă înscrie, vă invităm să completați formularul de înregistrare situat în colțul din dreapta sus al paginii programului. După completare, veți fi contactați pentru a finaliza pașii necesari înscrierii. Vă reamintim că participarea la cursurile MIMA Muzica Brașov este posibilă doar cu o confirmare prin email primită înainte. Pentru mai multe detalii, ne puteti scrie pe adresa info@mimabrașov.ro sau ne puteți contacta pe +40770417327 (prin Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Laura Munteanu
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 1-2ani
Data de început 02/10/2023
Adresa(e)

Str. Victor Babeș, nr. 36
Brașov

Informații suplimentare

Modul

one time, 5 ateliere, 10 ateliere

Ziua/ora

Marți, ora 17.00, Miercuri, ora 16.30