Cântecele lui Zélie, volumul 5 – Carte și Album muzical

8000 lei

25 de cântece adaptate în limba română, pe metodă Dalcroze, compuse de Anne Claire Rey Bellet, pedagog la Institutul Jacques Dalcroze Geneva.
Cele 25 de cântece ce se pot descarca in format mp3. Pachetul poate fi utilizat de către educatori, învățători și profesori de muzică în activitatea curenta la clasă sau în orice alte activități de grup care includ muzica și mișcarea.
Solicită mai multe detalii

Descriere

Cântecele lui Zélie,

Metodă de învățare a noțiunilor muzicale prin cântec și mișcare

Cursurile de muzică MIMA au un suport special, care fac întregul proces de învățare mult mai accesibil și mai distractiv. «Cântecele lui Zélie,» reprezintă o colecție care se adresează copiilor, familiilor, educatorilor și pedagogilor generaliști (învățători), precum și celor specializaţi (profesori de muzică).

Autoarea acestor resurse pedagogice este Anne-Claire Rey-Bellet – profesor la Institutul Dalcroze și la Haute Ecole de Musique din Geneva, pedagog cu o vastă experiență de predarea a muzicii prin metoda Dalcroze.

Cântecele lui Zélie” oferă copiilor posibilitatea de a se mișca, de a crea o legătură între mișcare și muzică, de a integra tempoul, ritmul, frazele, nuanțele, de a se iniția rapid în primele noțiuni de solfegiu, de a experimenta noțiuni muzicale și corporale cu ajutorul unor melodii ce dezvoltă sensibilitatea și expresivitatea.

Melodiile se desccarca folosind cod-ul QR și un voucher unic afişat pe stickerul atașat in interiorul cartii. Fiecare volum cuprinde partiturile și textele cântecelor.

  • 25 de piese muzicale pe care copiii le vor fredona și le vor iubi
  • 25 de compoziții interpretate cu voce și instrumente acustice, oferind atât plăcerea audiției cât și a mișcării, graţie sugestiilor de mișcare din carte.

Colecția a fost foarte apreciată de toți cei ce predau muzica, și care o consideră o resursă valoroasă care îi însoțește în predarea cursurilor de muzică. Mai multe detalii despre volumul original editat în limba franceză regăsiți aici: https://zeliechansons.ch.

Orchestrate de Olivier Grimm şi înregistrate pe instrumente acustice, Cântecele lui Zélie, o au solistă pe soprana Ioana Damian Bitere.
Ansamblu instrumental:
vioară: Joakim Cumont-Vioque
violă: Manuel Vioque-Judde
violoncel: Zéphyrin Rey-Bellet
pian: Olivier Grimm
cu participarea lui Benoit Boulian și Bem Tixhon
Inginer de sunet: Gabi Isac

Acest volum este o continuare a proiectului Zelie 1, proiect al Asociației Dalcroze România.
Cartea se regăseste la Brașov cât si la București.
Pret: 80lei

Pentru a accesa materialele audio, va rugăm să scanaţi codul QR din carte şi să urmaţi paşii indicaţi pe pagina web. Aveți nevoie și de voucherul unic afişat pe stickerul alăturat.

Detalii practice

Pedagogi
Număr ateliere ateliere
Durata atelier min
Vârsta ani
Data de început
Adresa(e)