Mima Muzica
Conținut curs
#acasăcuLala – Gărgărița
Despre lecție

Căror categorii de vârstă se adresesază?

Programul de educație muzicală timpurie MiMa Muzica ONLINE este conceput pentru copii cu vârste mixte de la 0 la 6 ani.

Jocurile pe genunchi și cele de schemă corporală sunt dedicate bebelușilor (0-1 ani) și copiilor foarte mici (1-2 ani) iar cântecele gestuale, dansurile, jocurile creative ghidate/ libere, partiturile nonformale pentru diverse instrumente de percuție sau homemade sunt orientate preponderent către copiii de peste 2 ani. 

În funcție de propriul ritm și nivel de dezvoltare, copiii cu vârste de 4-6 ani vor fi încântați să participe atât la jocurile simple ale celor mai mici, pe care le pot practica împreună cu părinții sau frații/ surorile, cât și la provocările care le sunt direct adresate. După vârsta de 4 ani se lărgesc posibilitățile de a reproduce ritmuri diferențiate atât corporal cât și instrumental, de a descifra vizual partituri nonformale în asociere cu ritmurile sau cu sunetele executate pe instrumente melodice (glockenspiel, xilofon, pian).

Cum mă înscriu?

Se paote achizitiona fie un atelier separat fie un pachet de cinci ateliere, prin completarea formularului de înscriere. Accesul la ateliere se face pe baza linkului și a parolei pe care le primiți pe mail odată cu confirmarea plăţii.
Un atelier online în programul #AcasaCuLala constă în: o sesiune-online preînregistrată cu durata de aproximativ 20 de minute, ghidată de unul dintre pedagogii MiMa Muzica  și o serie de materiale-suport  structurate pe cele şapte categorii așa cum regăsiți mai sus (texte și imagini-partituri nonformale în format pdf, jpg, clipuri audio/ video). Nefiind un atlier live-online, atât sesiunile-online  cât și materialele suport, nu se derulează la o anumită oră, acestea putând fi parcurse în ritmul propriu și reaccesata oricând, pe durata întregului abonament, pe baza parolei primite în preziua atelierelor.

Tarif pachet de 5 ateliere #AcasaCuLala: 400 RON/ familie.

Tarif atelier ONLINE individual #AcasaCuLala: 100 RON/ familie.

Vizualizarea conținului sau a cursurilor

Pentru a beneficia de cursurile MiMa ONLINE aveți nevoie de laptop/ calculator și de conexiune la internet.  Dacă întâmpinați  dificultăți tehnice, vă rugăm să ne comunicați cât mai multe detalii despre problemele apărute la numărul de telefon 0722342124 și vom încerca să găsim o soluție în cel mai scurt timp.

 Tot conținutul postat este protejat prin drepturi de autor. ©2020 mimamuzica.ro, conform legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor.