În jocul sunetelor

10000 lei70000 lei

Descoperă lumea prin muzică și joc!

Atelier conceput pentru copii (vârstă 4-6 ani) în care descoperim lumea muzicii prin joc și creativitate, inspirați de metode pedagogice consacrate precum Dalcroze, Orff și Kodaly.

Solicită mai multe detalii
Categorii: , Etichetă:

Descriere

  • În jocul sunetelor este un atelier muzical dedicat copiilor cu vârste între 4 și 6 ani, gândit să le ofere o experiență educativă completă. Bazat pe metode renumite de pedagogie activă precum Dalcroze, Orff și Kodaly, acest workshop îmbină teoria muzicală cu practica, într-un mod jucăuș și interactiv.

Participarea la atelierul ”În jocul sunetelor aduce o serie de beneficii remarcabile pentru dezvoltarea copiilor. În primul rând, aceștia vor avea oportunitatea de a-și educa auzul, ceea ce le va permite să recunoască și să reproducă sunete cu ușurință, diferențiind înălțimile, duratele muzicale, tempo-urile, ritmurile și nuanțele muzicale.

În cadrul fiecărei sesiuni, un rol important îl are mișcarea, prin care îi vom ghida pe copii în explorarea și conștientizarea spațiului pentru a învăța să se exprime în armonie cu muzică. Micuții vor fi inițiați în artă recunoașterii și executării diferitelor ritmuri și tempo-uri, ceea ce duce la progresul unor competențe ritmice.

Prin activități creative și jocuri, copiii vor învăța noțiuni muzicale de bază, fără a se simți copleșiți de termeni tehnici. Folosind instrumente de percuție, eșarfe, cercuri și săculeți de nisip, copiii vor experimenta în tonalități diferite melodii diverse, dezvoltându-și astfel urechea muzicală și inventivitatea.

Prin activitățile interactive propuse de pedagogii MIMA Muzica Brașov, copiii își vor stimula imaginația și vor dobândi capacitatea de a se exprima atât verbal, cât și non-verbal. Noi încurajăm exprimarea vocală, oferindu-le copiilor șansa de a-și descoperi și îmbunătăți vocea într-un mediu prietenos.

Prin participarea la acest curs, copilul dumneavoastră va avea ocazia să se integreze într-un grup de maxim 12 copii, beneficiind de o abordare educațională alternativă, care pune accent pe explorare, creativitate și colaborare într-un cadru relaxat.

 

 Structura pe module/ anul 2023 – 2024

“Ziua porţilor deschise”: 20 septembrie 2023 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)

Modul 1: 2 octombrie – 17 decembrie 2023 (vacanța 28 octombrie – 5 noiembrie)

Modul 2: 15 ianuarie – 31 martie 2024 (vacanța 26 februarie – 3 martie)

Modul 3: 1 aprilie – 22 iunie 2024 (vacanța de Paște 27 aprilie – 7 mai)

 

Detalii financiare

Cost modul de 5 ateliere: 450 RON

Cost modul de 10 ateliere: 700 RON

Cost Atelier One – Time: 100 RON

Încercăm să încurajăm continuitatea atelierelor, ca urmare vă reamintim că:

-anunţând o absență cu cel puțin 24h în avans, vă veți asigura şanşa unei recuperări în cadrul aceluiași modulul.

-costul atelierelor la care nu vă prezentați este nerambursabil.

 

Oferte speciale

-pentru frați/ surori se aplică reduceri care cresc direct proportional cu numărul de copii participanți din fiecare familie, începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră, apoi 20% pentru al doilea frate/soră.

-reducerile nu se aplică Atelierelor One-Time,

-reducerile nu se cumulează.

 

Condiții de participare la atelier

-Accesul în sălile MiMa Muzica se face fără încălțări sau cu o pereche de pantofi aduși special pentru a fi purtați în interior.

-Ținută recomandată pentru partciparea la atelierele MIMA Muzica ar trebui să fie cât mai lejeră pentru a permite atât părinților cât și celor mici să se relaxeze, să se conecteze și să trăiască din plin experiența.

 

Informații utile

Pedagogi
https://mimabrasov.ro/echipa/

-Ioana Damian Bitere

Durata unui atelier 40 min

Număr de participanți: 12 copii

Tip modul ateliere 10 ateliere/ 5 ateliere/ Atelier One-Time (descoperire & acomodare)

Frecvența atelierelor 1/ săptămână, cu excepția perioadelor de vacanță școlară

Loc de desfășurare MIMA Muzica Brașov – Str. Victor Babeș, nr. 36

 

Orar ateliere:
https://mimabrasov.ro/orar/

Luni, ora 16.30, pentru copii cu vârsta cuprinsă intre 4-5 ani – Ioana Damian Bitere
Vineri, ora 17.00, pentru copii cu vârsta cuprinsă intre 5-6 ani- Ioana Damian Bitere

Detalii înscriere

catre inscriere la atelierul In jocul sunetelor

Pentru a vă înscrie, vă invităm să completați formularul de înregistrare situat în colțul din dreapta sus al paginii programului. După completare, veți fi contactați pentru a finaliza pașii necesari înscrierii. Vă reamintim că participarea la cursurile MIMA Muzica Brașov este posibilă doar cu o confirmare prin email primită înainte. Pentru mai multe detalii, ne puteti scrie pe adresa info@mimabrașov.ro sau ne puteți contacta pe +40770417327 (prin Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Damian Bitere
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 4-6 ani
Data de început 02/10/2023
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Modul

one time, 5 ateliere, 10 ateliere

Ziua/ora

luni, ora 16.30, vineri, ora 17.00

Categorie vârstă

+4, +5